Agenda

21 t/m 24 maart: Ben ik zelf op cursus en volg ik de module: ‘Lymfe, oerzee van Bewustzijn’ aan de Nederlandse Cranio Sacraal Academie van Etienne Peirsman in Bussum.

 

25 april: Lezing en Beleving: ‘ De helende kracht van Stilte’ in het Wheemhuus in Zuidwolde, van 20.00 uur tot 21.30 uur. Inloop vanaf 19.45 uur. Kosten €5,00. Adres Wheemhuus: Burg. Tonckensstr.4, 7921 KC Zuidwolde.

Wist je dat de periode, waarin het ongeboren kindje zich in de moederbuik bevindt heel erg bepalend is voor de aanleg van je gezondheid, je welzijn en mate van geluksbeleving in je latere leven?

9 maanden lang is de baby aan het groeien en ontwikkelt zich tot een compleet mensenkind met alles er op en eraan. Het ontstaan van de organen, het hart, het bloedvatenstelsel en zenuwstelsel gebeurt volstrekt volgens een vast programma.

De natuur heeft het zo ingericht, dat er van tijd tot tijd gedurende de ontwikkeling in de moederbuik momenten van stilte zijn, tijden wanneer er even geen uitdijing en géén groei plaatsvinden. Deze ‘stiltemomenten’ hebben absoluut zin. Al in de moederbuik.

In de lezing ‘De helende kracht van Stilte’ ga ik hier meer over uitweiden.Tevens ga ik je in 2 meditaties meenemen in een Stiltebeleving. Om te ervaren hoe heilzaam deze kan zijn.